zondag 28 december 2014

Recept Cream Crackers

CREAM CRACKERS



Een lekker stukje kaas of wat pesto is heerlijk op een toastje, maar die zijn vaak vreselijk verpakt in plastic. Deze toastjes zijn heel makkelijk om zelf te maken en zelfs nog lekkerder dan die in de winkel liggen!


Ingrediƫnten:

225 gr patent bloem
50 gr boter
1 theelepel bakpoeder
snufje zout
scheutje melk

Zeef de bloem en het bakpoeder. Kneed met je vingertoppen de bloem, boter, zout en bakpoeder tot een kruimelig deeg. Meng er een klein beetje melk door en kneed snel tot een samenhangende bal. Bestuif het werkblad en rol het deeg uit tot een lap van 1,5 mm dik. Steek er vormpjes uit en maak er met een vork gaatjes in. Leg ze op een beboterde bakplaat of een herbruikbare bakmat en bak ze in de oven 8 minuten op 175°C. Draai ze om en bak ze nog ongeveer 5 minuten tot ze licht bruin zijn.
Laat ze afkoelen op een rek.